Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • DSpace İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Guler, Ozmen-Gokalp" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Küçük Resim Yok
    Öğe
    Fatty Acid Composition and Conjugated Linoleic Acid Content in Various Carcass Parts of Kivircik Lambs
    (ZOOLOGICAL SOC PAKISTAN, 2016) Karabacak, Ali; Guler, Ozmen-Gokalp; Keskin, Ismail; Javed, Yasir; Tariq, Mohammad Masood
    This investigation was conducted to determine the fatty acid composition of lamb meat. For this purpose, Kivircik lambs fattened intensively were slaughtered at the end of two-month fattening period. The fatty acid composition of the samples from leg, shoulder, rib, and breast parts of cold carcasses after slaughtering were analyzed for total saturated fatty acid (SFA), unsaturated fatty acid (MUFA), polyunsaturated fatty acid (PUFA), and conjugated linoleic acid (CLA). In the legs SFA, MUFA, PUFA and CLA were found to be 42.96, 40.80, 5.61, and 1.18%, respectively. In the shoulder these were 43.48, 43.21, 3.59, and 0.85%; in ribs 40.61, 45.36, 4.67, and 1.09% and in breast 37.88, 51.39, 3.89, and 1.20%, respectively. The results showed that the breast part of a carcass was the most advantageous part in terms of fatty acids.

| Selçuk Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Selçuk Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Konya, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim