Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • DSpace İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Koyuncu, Oezkan" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Küçük Resim Yok
    Öğe
    Effect of pentosanase on dough and bread properties produced by different types of flours
    (BLACKWELL PUBLISHING, 2008) Koyuncu, Oezkan; Bilgicli, Nermin; Elgun, Adem; Kara, Meryem
    The effects of pentosanase at different doses (20, 60 and 100 ppm) on physical dough properties and bread quality were studied using three types of wheat flours. Flour A was a regular bread flour, flour B had a high hardness ratio and protein content, and flour C was prepared from the same blend of flour A but had a high extraction ratio. Regarding farinograph data, water absorption values of the high extraction (86%) flour C and high hardness (65%) blend flour B increased with introduction of pentosanase. Extensibility values of the flours increased moderately with pentosanase addition, while resistance and energy values decreased. The volume of breads made with flours C and B decreased upon addition of pentosanase. But loaf volume of breads prepared with regular bread flour A with 50% hardness and 76% extraction rate increased with high levels of pentosanase addition. In conclusion, flour A as a regular bread flour gave satisfactory results with pentosanase supplementations, whereas the harder-blend (65%) and higher-extraction-rate (85%) flours from the same cultivars did not.

| Selçuk Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Selçuk Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Konya, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim