Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • DSpace İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Uysal, Hacer" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Küçük Resim Yok
    Öğe
    Effect of dietary fibre and xylanase enzyme addition on the selected properties of wire-cut cookies
    (ELSEVIER SCI LTD, 2007) Uysal, Hacer; Bilgicli, Nermin; Elgun, Adem; Ibanoglu, Senol; Herken, Emine Nur; Demir, M. Kursat
    Wire-cut cookies were prepared with 0-30% of the wheat flour substituted with fibres from apple, lemon, wheat and wheat bran. Cookies were also prepared with the addition of 0.4% xylanase enzyme. The effect of increased levels of fibres from different sources and xylanase enzyme addition on the approximate chemical composition, spread ratio, hardness, cellulose, energy and sensory properties of cookie samples were investigated. It was found that increasing fibre content resulted in decreased spread values of cookies. Addition of 0.4% xylanase enzyme increased the spread values as compared to control samples with no enzyme added. The samples with lemon fibre produced harder samples while relatively softer samples were obtained with wheat bran. Addition of xylanase enzyme reduced the hardness value of the samples in general. The samples with added wheat fibre and wheat bran received acceptable scores from the taste panellists. (c) 2006 Elsevier Ltd. All rights reserved.

| Selçuk Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Selçuk Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Konya, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim