Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • DSpace İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Yegin, Zeynep Gul" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Yükleniyor...
    Küçük Resim
    Öğe
    The effect of different salt concentrations on the root and stem nutrient contents of pea (Pisum sativum L. cv. Jofs)
    (WFL PUBL, 2012) Yorgancilar, Mustafa; Yegin, Zeynep Gul
    The aim of this study was to determine the effects of different salt proportions in the irrigation water (0, 25, 50, 100 mM NaCl) on pea plant's (Pisum sativum L. cv. Jofs) macro and micro elements involved in its growth. It has been observed that statistically the different salt proportion affects significantly the quantities of some nutritional elements. The essential elements proportions in roots (P, Mg, S. B, Cu, Mn and Zn) and in stem (K, Ca, Mg, Na, B, Fe, Mn, and Zn) are different. Common essential elements in roots and stem are Mg, B. Mn and Zn.

| Selçuk Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Selçuk Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Konya, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim